TOHUMLUK VAKFI İSKENDERUN’DA KÜÇÜK İŞLETMELERİN YANINDA

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Tohumluk Vakfı temsilcilerinden Zeynep VAROL AKSOY ve Gamze GEYLANİ, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı YILMAZ ve TOBB Hatay KGK Başkanı Yeşim UGUTMEN ile biraya gelerek bölgemize katkı sunacak projeler hakkında görüştü.

Tohumluk Vakfı , 6 Şubat depremleri sonrası bölge üreticilerinin mağduriyetlerini gidermek adına ‘Elinde Kalmasın’ projesiyle birçok destek sağlamıştır.

Bölgemizde faaliyet gösteren küçük işletmelerin kalkınması ve büyümesi adına, uygulanması planlanan ‘Dijital Tohumlar-Filizlenen Küçük İşletmeler’ projesiyle de işletmelerin e -ticaret platformlarında yer alabilmelerine yönelik destek olunması amaçlanmaktadır.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu ile işbirliği içerisinde uygulayacakları projelerde; işletmelerimize katkı sunacak girişimlerin desteklenmesi, özellikle coğrafi işaretli ürünler başta olmak üzere üretilen tüm ürünlerin pazarlanmasıyla ilgili olarak çalışmalara devam edileceğini belirtti.

Tohumluk Vakfı Temsilcileri Zeynep VAROL AKSOY ve Gamze GEYLANİ küçük işletmelere yönelik uygulamayı planladıkları eğitimler ile ilgili İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı YILMAZ ve TOBB Hatay KGK Başkanı Yeşim UGUTMEN ile işbirliği protokolü imzaladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>