BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:HEDEF BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,24 Haziran seçimlerinin ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirterek şunları kaydetti:

GÜÇLÜ YARINLAR İÇİN AK PARTİ

“Son 16 yılda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz sanayisinden, turizme birçok alanda gerçekleştirdiği yatırımlar ile Dünya’da adından söz ettirir duruma geldi. Ülkemiz mazlum coğrafyaların umudu oldu.Pazar günü yapılacak olan seçimler bu güven ve istikrar ortamının korunması için çok önemli.

AK PARTİ HİZMET İÇİN VAR

Ak Parti hükümetleri yurt içinden ve yurt dışından gelen her türlü engellemelere rağmen ülkemizi bölgemizin lider ülkesi haline getirdi. 24 Haziran Seçimleri ülkemiz için büyük önem taşıyor. AK Parti yapmayı vaat ediyor, diğerleri yıkmayı vaat ediyor. Ak Parti büyük projeleri hayata geçirmeyi vaat ediyor, diğerleri durdurmayı. Ak Parti Türkiye’nin mega projeleri olan yerli arabayı, Dünyanın en büyük havalimanını, Kanal İstanbul’u yapmak istiyor diğerleri ne gerek var diyor. Ülke menfaatine, millet hayrına olan tüm projeleri AK Parti yapmak isterken onlar durdurmak istiyor. Bunları düşünerek bu aziz milletin en doğru kararı vereceğine inanıyor, seçimlerden zaferle çıkacağımızı belirtiyorum” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>