TEŞEKKÜRLER HATAY TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

AK Parti Hatay Milletvekili, 15 Temmuz Gazisi Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, 24 Haziran Seçimleri sonrası bir kutlama ve teşekkür mesajı yayınladı.

Türkoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Telefon, Facebook, Twitter, SMS, Email Kanalı İle Bizlere Ulaşarak AK Parti’mizin 24 Haziran Seçim Zaferini Kutlayan Tüm Gönül Dostlarımıza, Seher Vaktinde Mevla’ya El Açan Duahan Can’lara, AK Parti’nin Hizmet ve Medeniyet Davasına Omuz Veren, Gönül Veren Sessiz Kahramanlara, AK Kadrolara, AK Gençliğe, AK Kadınlarımıza, Meclis Üyelerimize, MHP’ye, BBP’ye, Ülkücülere, Alperenlere, Değerli Akrabalarıma, Bizi Tanıtan ve Sesimizi Duyuran Kıymetli Basın Mensuplarımıza, Muhtarlarımıza, STK’larımıza ve Kıymetli Hemşerilerimize En Kalbi Şükranlarımızı Sunuyoruz..

AK Kadrolar; Kibrin Surlarını, Kalelerini Bir Bir Yıkan, Tevazudan Abideler Kuran, Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İfadesiyle; “Biz Sizlere Efendi Olmaya Değil, Hizmetkar Olmaya Geldik” Diyen, Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye Nasihatinde Belirttiği; “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” Düsturunu İlke Edinen Kadrolardır.

AK Kadroların Yüklendiği AK Dava; Çağlara Meydan Okuyarak Büyük Bir Medeniyet Tasavvuruyla Varlık Şuurunu, Saadet Asrının Nuruyla Aydınlatan Erlerin, Pirlerin, Münevverlerin ve Onlara Gönül Verenlerin Davasıdır.

Bu Dava’nın Kutlu Neferlerine Selam Olsun..

Hakk’a İrtihal Eden Teşkilat Mensuplarımızın Ruhları Şad, Mekanları Cennet Olsun..

24 Haziran Seçimlerini Bu Kutlu Davanın Sessiz ve İsimsiz Kahramanlarına İthaf Ediyorum..

Bu Zafer; AK Parti’ye Oy Vermiş ya da Vermemiş 980 Bin Kilometrekare Vatan Toprağı Üzerinde Hür Yaşayan Bu Aziz Milletimizin Zaferidir.

Bu Zafer; Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle Büyük Türkiye’nindir.

Bu Zafer; Türkiye’den Gelecek Muştulara Gebe Mazlum Milletlerin Zaferidir.

Hiç Şüpheniz Olmasın ki; Hatay’dan, Ankara’dan, İstanbul’dan Güneş Bir Başka Doğacak; Doğu Türkistan’ı, Bosna’yı, Arakan’ı, Kerkük’ü, Bağdat’ı, Şam’ı, Halep’i, Hama’yı, Batı Şeria’yı, Gazze’yi, Ramallah’ı, Kudüs’ü Aydınlatacaktır.

Türkiye, Medeniyet Yürüyüşünü Emin Adımlarla Sürdürecektir.

Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Devlet, Tek Millet Ülküsüyle, “Sen, Ben Yok; Türkiye Var” İlkesiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşunun 100. Yılı Olan 2023, İstanbul’un Fethinin 1000. Yılı Olan 2053, Malazgirt Zaferi’nin 1000. Yılı Olan 2071 Hedefleri Doğrultusunda Büyük Türkiye’nin İnşa ve İhya Sürecini Başlatıyoruz.

AK Kadrolar İle Yeni Bin Yıl, Büyük Türkiye’nin Asrı Olacaktır.

Cenab-ı Allah’ın İzni, Aziz Milleti’mizin Dua ve Desteği İle Büyük Türkiye’nin Yükselişine, Yeni Bin Yılın Selahaddin Eyyubiler’ine, Fatih’lerine Hiç Bir Güç Engel Olamayacaktır.

Birlik, Bereket, Bolluk İçin, İrade Erdem ve Cesaretle Cumhur İttifakında Vahdet Kılarak Destan Yazan Hatay ve Türkiye’de, Vakit İcraat Vakti, Vakit Şahlanma Vakti, Vakit Türkiye Vakti..

Hatay’ımızı El Birliği, Güç Birliği ve Gönül Birliği İle Hizmetle Abad Edip Yatırım Cennetine Dönüştürmek ve Türkiye’nin En Gelişmiş İlk 5 İli Arasındaki Hak Ettiği Yere Getirmek Boynumuzun Borcudur.

Hataylı Hemşehrilerimizin Her Daim Emrinde ve Hizmetindeyiz..

Rotamız Hizmet, Pusulamız Millettir..

Medeniyetler Şehri, Hoşgörü ve Barışın Kenti Hatay’ın Hadimi, Kıymetli Hemşehrilerimizin Hizmetkarı Olma Lütfunu Bize Bahşeden Yüce Allah’a Hamd Ediyoruz.

AK Parti ile İlk Günkü Aşkla; Durmak Yok, Yola Devam Diyoruz..

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>