BAŞKAN NEHİR HERKESİ OY KULLANMAYA DAVET ETTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu ve herkesi oy kullanmaya davet etti.

Başkan Nehir yaptığı açıklamada;“Türkiye 24 Haziran Pazar günü çok önemli bir seçime gidiyor. Cumhurbaşkanı’nın kim olacağını ve meclisin nasıl şekilleneceğini hepimizin oyları belirleyecek. Oylarımızla ülkemizin geleceğine karar vereceğiz. Şimdi sandık zamanı, şimdi vatandaşlık görevimizi ve seçme hakkımızı özgürce kullanma zamanı. Vatandaşlık görevinin olmazsa olmaz koşulu seçimlerde oy kullanabilmektir. 24 Haziran’da oylarımızı kullanalım ki demokrasi galip gelsin. Sandığa mutlaka gidelim ki güzel ülkemizde özgürlük ,adalet,eşitlik tamam olsun. Sseçimin huzur,güven ve barış ortamında geçmesi umuduyla ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İnanıyorum ki 24 Haziran günü demokrasi kazanacaktır, Türkiye kazanacaktır.” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>