HATAYLI FIRINCILARIN SAMİMİYETİ CÖMERT’İ DUYGULANDIRDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İYİ Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nusret Cömert, Hatay Fırıncılar Odası Başkanı Nasrettin Bucak’ın Küçükdalyan’daki evinde fırıncı esnafıyla buluştu.

HATAYLI FIRINCILARIN SAMİMİYETİ CÖMERT’İ DUYGULANDIRDI

İYİ Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nusret Cömert, halkın temel gıdası olan ekmeği üreten fırıncılarla buluştu. Hatay Fırıncılar Odası Başkanı Nasrettin Bucak’ın evinde gerçekleşen toplantıda Nusret Cömert, hemşehrilerinin samimi karşılamasında duygu dolu anlar yaşadı.
Hatay’ın öz evladı Nusret Cömert, aile büyüklerinin doğup yaşadığı, halen binlerce akrabasının ikamet ettiği mahalle olan Küçükdalyan’da Hatay Fırıncılar Odası Başkanı Nasrettin Bucak’ın evini açmasının kendisi için büyük anlamlar taşıdığını söyledi. Gözleri dolan Nusret Cömert, Hatay ve Antakya insanının misafirperver, sıcakkanlı, saygılı, hoşgörülü, geleneklerine ve ailesine bağlı olmasıyla bilindiğini vurguladı.

“Evini açan Hataylı acıyı da sevinci de birlikte paylaşır”
Hataylı olmaktan büyük gurur ve onur duyduğunun altını çizen Nusret Cömert, “Hatay’ın, Antakya’nın değerleriyle yoğrulmuş bir insan olarak memleketimde birinin evini açmasının ne anlamada geldiğini çok iyi bilirim. Çünkü, anne ve baba tarafından 10 nesildir Hataylıyım. Hatay’da iyi günde, kötü günde evler açılır, insanlar bir araya gelir. Bu evlerde acılar birlikte hafifletilir, sevinçler birlikte paylaşılır. Bundan dolayı bana evini açan, bu toplantıda bir araya gelmemizi sağlayan Nasrettin Bucak ağabeyime çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“Konuşmaktan daha çok hemşehrilerimi dinleyeceğim”
Seçim kampanyasında konuşmaktan daha çok Hataylı hemşehrilerini dinleyeceğini, öncelikli sorunlara, taleplere ve beklentilere göre acil eylem planını revize edeceğini ifade eden Nusret Cömert, hizmet döneminde siyaset üstü bir seferberlik anlayışıyla belediye başkanlığı yapacağını dile getirdi.
Fırıncıların yanı sıra yakın mahallelerin muhtarları, muhtar adayları, belediye meclis üyesi adaylarının katıldığı toplantıda, toplu taşıma hizmetlerinin yetersizliği, yolların bozuk olması, temiz su temininde yaşanan sıkıntılar ile elektrik kesintileri öne çıktı.

“Mazbatamı alır almaz acil eylem planımızı uygulamaya başlayacağız”
Ekmeğin sağlıklı koşullarda üretilmesinin son derece önemli olduğunu belirten Nusret Cömert, “Ekmek mübarektir. Ekmek insanlığın temel gıdasıdır ve birçok kültürde kutsal kabul edilir. Emek ve bereketin simgesi olan ekmeği üreten fırıncılarımız, depremde çok zor şartlar altında çalışmayı sürdürdü. İşletmesi yıkılan, hasar gören fırıncılarımız pes etmedi ve tüm sıkıntılara rağmen üretmeye devam ediyor. Elektrik kesintileri, temiz su temini, hijyenin sağlanması konularında sorunlar yaşıyorlar. Mazbatamı alır almaz acil eylem planımızı uygulamaya koyacağım. Halkımızın sağlıklı ve kaliteli ekmek tüketmesi, fırıncı esnafımızın da sorunsuz çalışması için desteklerimizi hayata geçireceğim.” diye konuştu.  

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>