BEŞKARDEŞ ÇİFTİNE MUTLULUĞUN RESMİ ÇOK AÇIK

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 Burak Beşkardeş ve Tuğçe Kallıkcı çifti yapılan muhteşem nikâh merasimi ile evliliğe ilk adımlarını attılar. Tülay Kallıkcı’nın güzel kızı Tuğçe Kallıkçı, Eşref ve Gülşen Beşkardeş, ailesinin yakışıklı oğlu Burak Beşkardeş ile dünya evine girdi.

İskenderun Belediyesi Nikâh Salonunda gerçekleştirilen nikâha, Beşkardeş ve Kallıkcı ailelerinin eş dost ve yakınları katıldılar. Beşkardeş, çiftinin nikâhlarını İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kıydı.

Tuğçe Kallıkcı’nın Gelişim Hastanesi bünyesinde hizmet vermesi nedeniyle genç çiftlerin nikah şahitliğini Gelişim Hastanesi’nin sevilen yüzü Dr: Yılmaz Şahutoğlu,İş İnsanı Tahsin Ercan’ın oğlu Kadir Ercan ,Ali Kuğu ve Ayça Ceylan yaptılar. Çok sayıda davetlinin katıldığı nikâh töreni genç çiftlerin davul zurna eşliğinde karşılanması ile mutlu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Ailelerin heyecanlı halleri gözden kaçmazken, çiftlerin mutlulukları izleyenleri duygulandırdı. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın 3 ES evliliğin sırrı diyerek noktaladığı nikâh töreni sevgi, saygı, sabır temennileri ile yüzlerde gülümseme yarattı.

Beşkardeş çiftinin nikâh töreni tebrik ve hatıra fotoğraflarının çekimi ile son buldu. Asi Haber Gazetesi ailesi olarak olarak bizde genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diler sevinçlerinin daimi olmasını temenni ederiz….

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>