BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’nci yıl dönümü kutlama programı çerçevesinde Şehitlik ziyareti gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu’nda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda İlçe Müftüsü Osman Şekerci tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından dua edilerek, aziz şehitlerimizin şahs-ı manevilerine sunuldu.

Ardından protokol üyeleri şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı.

Şehitlik ziyaretinde şehitlerimizin yakınlarıyla ve gazilerimizle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,“ 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile şehitlik ziyaretinde bulunduk.30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi zaferi ile Ağustos ayını zaferler ayı olarak kutluyoruz. Her Türk vatandaşının nihai hedefi şehitliktir. Bin yıldır bu topraklarda hür, özgür ve bağımsız bir şekilde yaşıyorsak Âziz Şehitlerimiz ile Kahraman Gazilerimiz sayesindedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu toprakları ebediyen bizlere vatan kılan Âziz Şehitlerimize ve Kahraman Gazilerimize minnettar ve müteşekkiriz.30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>