HATAY İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR.MUSTAFA HAMBOLAT,KURUM BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İl Sağlık Müdürlüğü, Davud-i Antaki toplantı salonunda aylık rutin olarak düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısı İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Mustafa HAMBOLAT başkanlığında, Sağlık Müdürlüğü Başkan ve Yardımcılarının katılımı ile gerçekleşti.

İlimizde yürütülen sağlık hizmetlerinin etkinlik ve verimlik düzeyi, yapılması planlanan projeler ve iyileştirilmesi gereken hizmetler gündem maddesini oluşturdu. Ayrıca İlimizin Korona Virüs istatistikleri incelenerek, uygulanan tedbirler ile alınması gereken ek önlemlerde masaya yatırıldı.

Sayın HAMBOLAT;“Sağlık hizmetine ihtiyacı olan her vatandaşımıza, hizmeti ulaştırmanın birinci önceliğimiz ve sorumluluğumuz olduğu bilinci ile hareket etmek zorundayız. İl yöneticilerimizle ve hastane idarecilerimiz ile bir araya gelmeyi ve değerlendirmeler yapmayı önemsiyoruz. Sağlık hizmetlerinden ödün vermeden imkânlarımız ve kaynaklarımız ölçüsünde süreçleri yönetme gayreti gösteriyoruz. Halkımızın da tedbirli davranması umuduyla inşallah Korona virüs konusundaki mücadelemizde başarılı olmayı istiyoruz.’’dedi.

Kısa bir brifing de alan Sayın Dr.Musatafa HAMBOLAT,katılımcılara rehavete kapılmadan gece gündüz hizmet odaklı olmamız gerektiği vurgusunda bulunarak teşekkür etti ve toplantıyı sonlandırdı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>