BAŞKAN FATİH TOSYALI: HASTANELERİMİZİ PERİYODİK DEZENFEKTE EDİYORUZ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediyesi kent genelinde dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında İskenderun Belediyesi korona virüs önlemlerine karşı ilçede önemli yeri tutan Devlet Hastanesinde dezenfekte çalışması yaptı.

ÇALIŞMALAR PERİYODİK DEVAM EDİYOR

Hastanelerin periyodik bir şekilde dezenfeksiyon yapıldığını belirten Başkan Fatih Tosyalı,”Koronavirüs tedbirleri kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Devlet hastanesinde (Eski SSK) dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.Ekiplerimiz, Hasta koridorları, poliklinikler, odalar, ambulanslar ve tüm birimlerin odalarında başta aşağıya büyük bir titizlikle dezenfekiyon çalışması yaptı.Çalışmalar periyodik devam ediyor.”dedi.

Belediye Başkanı Tosyal,” Vatandaşlarımızın sağlığını her zaman ön planda tutuyoruz.Korona illetiyle mücadele halindeyiz. Bu konuda hastanelerin dezenfeksiyonu çok önemli.Bu mücadelede en ön saflarda vatandaşlarımız için canlarını hiçe sayarak görev yapan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.Görevlerinde kolaylıklar diliyoruz”şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>