GÜNEŞ’DEN TÜRKMEN KÖYLERİ DERNEĞİNE ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Türkmen Köyleri Derneği Başkanı Ali Diler ’ve yönetim kurulu üyelerini İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ziyaret etti. Hoş sohbet ortamından gerçekleşen görüşmede ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlatan Ali Diler, göreve başlar başlamaz her İskenderun vatandaşı gibi şahsım ve derneğim adına duyarlı davranışlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Türkmen köylerinde yaşayan halkımızda çalışmalarınızı dikkatle izliyor ve konuların üzerine sürat ve cesaretle gittiğiniz için size ve tüm görev arkadaşlarınıza teşekkürlerini iletiyorlar.

Ülkemizin Libya’dan İran’a bir bölgede dünyanın süper güçlerine karşı verdikleri büyük mücadeleyi takdirle izliyoruz şeklinde konuşan Diler, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümetimizin ve devletimizin var gücümüzle yanında olduğumuzu bilmenizi isteriz dedi.

İskenderun’da suç ve suçluya karşı şahsınız verdiği mücadeleyi de yakından izliyoruz , daima yanınızdayız ve her türlü desteğe hazırız, görevinizde başarılar temenni ediyorum diyerek konuşmasına son verdi.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, ise zaman buldukça bu ziyaretleri sürdüreceğini belirterek tüm çalışmalarımız vatan için, insan huzuru için elimizden geldiği ölçülerde devam edecektir şeklinde konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>