EMNİYET BİZİM YAŞAM TEMİNATIMIZDIR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile sabah kahvaltısında bir araya geldiler.
Karşılıklı fikir alış verişinde bulunmak üzere sabah kahvaltısında bir araya gelen Emniyet Müdürü Güneş ve Fırat, birlik ve beraberlik mesajları ile örnek bir tablo sergilediler.

Barış ve hoşgörü nün kentimizde hâkim olmasını diliyorum sözleri ile konuşmasına başlayan Uğur Fırat, ülke bütünlüğünün önemine vurgu yaptı. Her şeyden öte Türkiye’de istikrarın önemli olduğunu söyleyen Fırat, zor günlere rağmenHatay’daki kardeşliği işaret ederek bu durumun örnek teşkil etmesi gerektiğini kaydetti.

Fırat, emniyet mensupları bizim huzurumuz, güvenimiz ve yaşantımızın teminatlarıdır. Onların fedakârca gece gündüz çalışmalarını izliyor ve takdir ediyoruz. Ülkemize ve kentimize saygı, sevgi, barış, hoşgörü ve kardeşlik diler saygı ve sevgilerimi sunarım, dedi.
İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ise, birliktelik ile istenilen her işin çözüme kavuşturulabileceğini söyledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>