BAŞKAN FATİH TOSYALI HALK VE ESNAFLA İÇİÇE

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı bir yandan belediyenin çalışmalarını sürdürürken bir yandan da talep ve sorunlar için halk ve esnafla görüşmelerini sürdürüyor.

Halkın ve esnafın özellikle belediye hizmetlerine yönelik olarak görüşlerine önem verdiklerini ifade eden Başkan Fatih Tosyalı, belediyeye gelen vatandaşlarla bire bir görüşerek sorun istek talep ve önerileri dinledi.

ORTAK AKIL ÇOK ÖNEMLİ

Başkan Fatih Tosyalı,” Her fırsatta esnaf gezilerimde kıymetli vatandaşlarımız ile görüşüyorum, esnaflarımızla sohbetlerimiz oluyor. Bir yandan halkımızın ve esnaflarımızın belediye hizmetlerine yönelik görüşlerini, düşüncelerini ve öneri ve taleplerini dinliyor, sorunları yerinde inceliyorum. Esnaflarımıza hayırlı işler temennisinde bulunuyoruz. Alışveriş yapan vatandaşlarımızla sohbet ediyor belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler veriyoruz” dedi.

İNSAN ODAKLI ÇALIŞIYORUZ

Gönül belediyeciliği ile hareket ettiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı, ”Diğer yandan da belediyemize gelen kıymetli vatandaşlarımız ile tek tek görüşerek istek, talep ve sorunlarını dinlemeye devam ediyoruz. Belediyemizin imkânları ölçüsünde sorunlara çözüm buluyoruz ”şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>