BASK HATAY İL TEMSİLCİLİĞİ ONURSAL BAŞKANI METİN YILMAZ “ SİYASİ VE İDEOLOJİK SENDİKALAR MEMURLARI TEMSİL ETMEDİĞİ AÇIKÇA ORTAYA KOYDU”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

BASK HATAY İL TEMSİLCİLİĞİ ONURSAL BAŞKANI METİN YILMAZ “ SİYASİ VE İDEOLOJİK SENDİKALAR MEMURLARI TEMSİL ETMEDİĞİ AÇIKÇA ORTAYA KOYDU

Bask Hatay İl Temsilciliği Onursal Başkanı ve Bağımsız Sağlık Sen genel merkez yöneticisi YILMAZ; “Siyasi ve ideolojik sendikaların memurları temsil etmediği bir kez daha ortaya çıkmıştır” dedi.

Metin YILMAZ Açıklamasında;

“ Toplu görüşmeleri adeta yaz tatili havasında geçiren yetkili sendikalar, ağustos böceği misali memurun elini boş bırakmıştır. Memurları temsil etmekten ziyade hizmet ettikleri siyasi görüşlerin emrinden dışarı çıkamamıştır. Komşular pazarda görsün edası ile göstermelik bir eylemle insanların gözünü boyamak istediler. sonuçta aldıkları emirleri harfiyen yerine getirdiler. Artık yetkili sendika memurların hakkını savunmaktan öte aldığı emirleri yerine getiren emir eri gibi hareket etmektedir.

Yetkili ama yetkisiz sendikanın hak deyip hak yemekten öteye bir tavır sergileyerek enflasyonun altında ezilen memurlar aldığı 4+4 zam ile daha da ezmiştir. 3 milyonu aşkın memur ve 2 milyonu aşkın memur emeklisinin hakkı omuzlarında kalmıştır. Günü birlik sendika yöneticilerinin menfaatleri uğruna milyonlarca insanın hakkını gasp etmiştir.

Memurlarımız artık siyasi ve ideolojik sendikalara gereken tepkiyi koyma zamanı gelmiştir.

“ dedi.

YILMAZ Açıklamasının sonunda;

“Değerli memur arkadaşlarıma buradan sesleniyorum, artık hak deyip hak yiyenler için şapkayı önüne koyma zamanıdır. Artık haklarımızı kapalı kapılar ardında menfaatleri için satanlara dur deme zamanıdır. Biz diklenmeden dik durarak emeğin hakkın mücadelesini vermeye devam edeceğiz. Artık söz değil icraat zamanıdır” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>