BAŞKAN TOSYALI, KAZADA YARALANAN VATANDAŞLARI HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,ilçedeki trafik kazasında yaralanan vatandaşları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti.

Belediye Başkanı Tosyalı, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte İskenderun-Belen kara yolu üzerinde Deniz Alayı kavşağında meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve hastanelerde tedavi gören vatandaşlarımızı ziyaret etti.

Yararlı vatandaşları tek tek ziyaret eden Başkan Fatih Tosyalı,”Kıymetli vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ileterek rabbimden acil şifalar diledik.Yüce rabbim her türlü kazadan korusun “dedi.

Yaralı vatandaşlar ise, ziyaretlerine gelen Başkan Fatih Tosyalı’ya ,Kaymakam Yönden’e ve Milletvekili Özel’e ile kazanın nasıl yaşandığını anlattılar.

Hastane Başhekim Dr. Veysel Yıldırım ise Başkan Fatih Tosyalı’ya ,Kaymakam Yönden’e ve Milletvekili Özel’e yaralıların sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verdi.

Kazanın ardından hastaneye kaldırılan vatandaşların bir kısmının tedavilerinin sürdüğünü ,sağlık durumu iyi olduğu belirtilen vatandaşların taburcu edildiği, diğer yaralıların da bir süre daha müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edilecekleri öğrenildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>