ESKİ VEKİL NALCI VE BAŞKAN YILMAZ’DAN GENEL MÜDÜR ÇAPARALİ’YE ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) 23. dönem Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali’yi makamında ziyaret etti.

Hatay ili için yapılan hizmetlerin ve dev projelerin görüşüldüğü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdür Çaparali, vatandaş odaklı atılan adımlar ile sağlık ve çevre prensiplerimiz gereği projeleri devam ettireceklerini belirterek yapılan istişarelerinde hizmetlerde önemli yer teşkil ettiğini vurguladı.

HATSU tarafından yapılan hizmetlerin takipçisi olduklarını ve gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ettiklerini belirten eski Milletvekili Nalcı ile Başkan Yılmaz,  projelerde insan sağlığını ön planda tutan hizmetlerin devam etmesi ve verilen mücadelenin Hatay’ın geleceğine ışık tutması adına el ele vererek hizmet edeceklerini ifade ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>