TEMMUZ AYI ASKOM TOPLANTISI DAVUD-İ ANTAKİ TOPLANTI SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) 2019 yılı Temmuz ayı toplantısını, İl Sağlık Müdürlüğü Davud-i Antaki toplantı salonunda, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Emin GÜLER başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantı, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Oğuz EKİNCİ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Hüseyin VURAL, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Süleyman BALAKAN, devlet hastaneleri ve özel hastanelerinin yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

ASKOM Toplantıları, Acil sağlık hizmetleri yönetmeliğine istinaden il içinde yer alan Kamu Hastaneleri, Özel Hastaneler, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ve Üniversite Hastanesi arasında işbirliği ve koordinasyonun sağlanarak daha hızlı ve etkin Acil sağlık hizmetlerinin sunumunun sağlanması amacı ile her ay rutin olarak yapılmaktadır.

Bu kapsamda, İl içinde yapılan Ambulans Sevkleri, Hastane Acillerine yapılan müracaatlar, Acil vaka müdahalelerinin istatistikleri ve Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili öneri ve şikâyetler değerlendirildi, plan ve programlar hazırlanarak tüm katılımcıların görüşleri alınarak toplantı sona erdi

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>