Belen Belediye Başkanı İbrahim GÜL Berat Kandil Mesajı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Kandillerde kulluk bilinciyle Allah’a sonsuz af ve mağfiretine sığınarak, ellerimizi semaya kaldıran bizler, rahmet ve merhamet sahibi Yüce Mevla’mıza içtenlikle yöneldiğimiz en özel günlerdendir. Berat Gecesinde yüce Rabbim, tüm günah ve hatalarımızdan sıyrılıp, tertemiz hale gelmemiz için fırsat günleri ve gecelerini yaratmıştır.

Bu mübarek geceler, bizlerin akıp giden hayatı durdurup düşünme, benliğimizin özümüze dönme ve yaptığımız günahlarla kirlenen gönül dünyamızı bir kez daha temizleme fırsatı sunar.

Bizleri böylesine mübarek bir geceye bir kez daha eriştiren, önümüzü aydınlatan, kandilin nimetleriyle buluşturan Cenabıhakk’a ne kadar şükretsek azdır.

Bu akşam idrak edeceğimiz Berat Kandili’nin, şahsınız, aileniz, ve bütün İslam âleminin içerisinde bulunduğu darlıklardan kurtulmalarına ve dünya insanlığının barış içerisinde yaşamasına vesile olmasını yüce Rabbim’den temenni ve niyaz ederim”

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>