Abdulkadir ÖZEL’den Yeni Hükümet Konağımız ve Kaymakamlığımıza Ziyaret

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Bir dizi ziyaret için ilçemize gelen Hatay Milletvekili Sayın Abdulkadir ÖZEL yeni Hükümet Konağımızı ve Kaymakamımız Musa SARI’yı makamında ziyaret etti. Yaklaşık iki hafta önce taşınılmış bulunan Hükümet Konağını Kaymakam Musa SARI eşliğinde gezen Milletvekili ÖZEL, bina hakkında bilgiler aldı. İlçemize yakışan donanımlı bir bina olduğunu belirten Kaymakam SARI, binamızda kurumların birçoğunun bir arada olduğu gibi aynı zamanda bir amfi salon, toplantı salonları ve yemekhane gibi eklentilerin de olduğunu ve binanın çok ferah olduğunu ilçemizin bir çok ihtiyacına cevap verecek nitelikte güzel bir bina olduğunu belirterek emeği geçen başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU, bakanlık bürokratları ile Valimiz Sayın Rahmi DOĞAN , Milletvekillerimiz ile destek veren, emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti.

Binanın gezilmesinin ardından Kaymakam Musa SARI, Milletvekili ÖZEL ve beraberindeki heyeti makamında misafir etti. Milletvekili ÖZEL, binanın gerçekten de örnek Hükümet Konaklarından biri olduğunu emeği geçenlere teşekkürlerini sunduğunu ifade ederek kardeşlik şehri, medeniyetler şehri Arsuz ‘a yakıştığını ve Arsuzlu hemşerilerimize hayırlı uğurlu olması temennilerini sunduğunu belirtti.

Ziyarette aynı zamanda Akparti ve MHP ilçe başkanları ve bazı kurum müdürleri de eşlik ettiler

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>