18 Mart Çanakkale Zaferinin 104.Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri Düzenlendi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

18 Mart Çanakkale Zaferinin 104.Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan program saat 10:30’da Belen Şehitler Abidesinde Kaymakam Hayrettin BASKIN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU, Hatay Milletvekili Abdulkadir ÖZEL, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, Gazilerimiz, Okul Müdürleri eşliğinde bir grup öğrenci ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başladı.

Çelenk sunma töreni; Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Şehitlik Anıtına sunulması, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması, İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı bir manga askerin Saygı Atışı, Kaymakam BASKIN’ın Şehitlik Defterini imzalaması ile tamamlandı.

Anma etkinlikleri saat 11:00’de Simya Koleji Konferans Salonunda devam ettirildi. Program, Günün anlam ve önemini belirten konuşması, “Çanakkale Savası” konulu video sunumu, okul öğretmenlerinden oluşan Çanakkale Korosu, Kaymakam BASKIN’a Türk Bayrağı eşliğinde Çanakkale Toprağının sunulması, “Bir Destandır Çanakkale” adlı tiyatro ile devam ettirilerek, hafta dolayısıyla okullar arası yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerin verilmesi ile sona erdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>