Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Galerilerinin Açılışı Gerçekleştirildi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Galerilerinin açılışı Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları Sergisinin açılışı ile birlikte gerçekleştirildi.

Sanat galerilerinin açılışında bir konuşma yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya sanatın, sanatçının önemini vurgulayarak galerilerin Üniversitemize kazandırılmasında emeği geçenleri kutladı. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seval Yavuz ise geniş vizyonu ile sanata ve tasarıma teveccüh göstererek Üniversitemizde sanatın, estetiğin, tasarımın ve kültürel faaliyetlerin görünür olmasını sağlayacak olan Sanat Galerilerinin tahsisi için Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Kaya’ya teşekkür etti.

Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları Sergisi’nde yer alan eserlerle ilgili eser sahiplerinden bilgi alan Rektör Kaya sergiden memnuniyetini dile getirdi. Sergiye yoğun ilgi gösteren akademik, idari personel ve öğrenciler açılışta renkli sahneler oluşturdu. Açılış Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seval Yavuz’un sergiye eserleriyle katılım sağlayan öğretim elemanlarına Teşekkür Belgesi vermesiyle sona erdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>