HBB’DEN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE MÜCADELE FARKINDALIĞI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele’ eğitimi 3 Ekim Çarşamba günü saat 10.00’da gerçekleştirildi. Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (HATMEK) salonunda yapılacak olan eğitimde, kadına yönelik ve aile içi şiddetle mücadele konusunda bilgi ve farkındalığın arttırılması konuları hakkında bilgiler verildi.

Dünyada ve ülkede kadına yönelik şiddet, kadına yönelik şiddetin kadınlar ve çocuklar üzerindeki etkileri hususlarının anlatıldığı seminerde, ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesi konularına da değinildi.

HBB yetkilileri, kadına yönelik şiddet konularında toplumsal farkındalık, duyarlılık, bilinç kazandırmak ve zihniyet dönüşümünü sağlamak amacıyla gerçekleştirilen eğitimlerin devam edeceğini müjdeledi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>