ALTYAPIDA BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kent genelindeki kanalizasyon hatlarında bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

İl genelinde kanalizasyon sorunlarını çözüme kavuşturma adına çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Genel Müdürlük, yol seviyesi altında veya üstünde kalan ana muayene bacalarının yol hizasına getirildiğini belirtti.

Ayrıca, deforme olarak işlev görmeyen ana muayene bacalarının yenilendiğini aktaran HATSU, yapılan çalışmalar sayesinde olası bir müdahale anında ana bacaların daha kolay tespit edileceğini ve yol seviyesinin hizasında olmayan logar kapaklarının ulaşımda oluşturduğu sorunların son bulduğunu kaydetti.

İdare, bütün imkânları seferber ederek kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu altyapı çalışmalarının sürdüğünü vurguladı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>