30 Ağustos Zafer Bayramı İlçemizde Kutlandı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Şanlı Türk tarihinin  en önemli  dönüm noktalarından biri olan , her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanıyla dolu , 30 Ağustos Zafer Bayramının  96 ’inci yıldönümü ilçemizde kutlandı.

Kutlama programına; İlçemiz Kaymakamı Sayın Musa SARI ,  Garnizon Komutanı Albay Cengiz ÇOBAN,  İlçe Belediye Başkanı  Nazım CULHA  ,  İlçe Emniyet Müdürü Halil KARABACAK ,İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak İNAN ,Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İlçe Müdürleri, Siyasi Parti Teşkilatlarının ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri , Şehit Aileleri ve Gaziler, Askeri Erkân, Emniyet Personeli , Mahalle Muhtarları  çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçemiz Kaymakamı Sayın Musa SARI  ,  Garnizon Komutanı  Cengiz ÇOBAN  ve  İlçe Belediye Başkanı  Nazım CULHA  Kaymakamlık Makamında tebrikleri kabul ederek, kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler, askeri erkân ve diğer katılımcılar ile bayramlaştılar.

30 Ağustos Zafer bayramı Kent Meydanında  Ata’mızın manevi huzuruna Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin  sunulmasıyla başlayan çelenk sunma töreni, saygı duruşu ve istiklal marşımız eşliğinde şanlı bayrağımızın göndere çekilmesi , günün anlam ve önemine yönelik konuşma ve şiirlerin okunmasıyla  program sona erdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>