B.Bestami BİLGİLİ AK PARTİ İSKENDERUN BAŞKANI 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Milletimizin tarihine, altın harflerle geçen ve Yüce Türk Milleti’nin azim ve kararlılığının tüm Dünya Uluslarına ilan edildiği bu anlamlı zaferin 94’üncü yıldönümünde, milletimizin göğsünde iman, yüreğinde bağımsızlık ve özgürlük sevdası olduğunu tüm dünyaya göstermiştir.

Ya şehit olurum, ya gazi şuuruyla hareket eden ve Tek vatan, tek millet, tek devlet ve tek bayrak ilkeleri etrafında kenetlenen aziz milletimizin, tarih sahnesindeki onurlu yürüyüşü ilelebet sürecektir.

15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişiminde kahraman milletimizin, sağduyusu, basireti ve cesaretiyle dosta, düşmana ve tüm dünyaya gereken cevabı bir kez daha vermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlarım. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; hain darbe teşebbüsü ve kalleş terör saldırılarında hayatını kaybetmiş, vatanımız uğruna canını vermiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>