MHP, ESENLİK MAHALLESİNDE ESTİ, GÜRLEDİ!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Hatay il, ilçe ve milletvekili adayları Antakya Esenlik Mahallesinde vatandaşlarla kucaklaştı. Gece geç saate rağmen, meydanı dolduran mahalle sakinleri MHP milletvekillerini bağrına bastı.

Orada yaptığı konuşmada, milletvekili mazbatasını aldığı ilk gün, ilk ziyaret edeceği yerin 9 şehidin verildiği Afrin’deki tepe olacağını söyleyen MHP Hatay Milletvekili adayı Lütfi Kaşıkçı, mahalle sakinlerinde büyük alkış aldı.

Konuşmasında, MHP ve ülkücülerin hesapsız adamlar olduğuna dikkat çeken Kaşıkçı, şu ifadelere yer verdi: “MHP ve ülkücüler hesapsız adamlardır. Hiçbir hesabı yok. Bir hesabı var, oda vatan, millet, bayrak, ezan. Bunun dışında bir hesabı olan ülkücü görmedim ben daha. Allah’ın izniyle sayın genel başkanımız ve sayın Erdoğan’ın yan yana gelmesiyle Türkiye’de bir enerji ortaya çıktı. Milletimiz de kafasını kaldırdı, devletimizde kafasını kaldırdı, askerimiz de polisimiz de kafasını kaldırdı ve bir ruh geldi. Ruh geldiğini nereden mi biliyorum. Afrin’e giden askerlerimizin askeri araçların üstünde yaptığı bozkurt işaretinden biliyorum. Bu, milletimizin ruhudur.”

Yeni Kızıl Elmamız, Kandil Dağıdır

Afrin’den sonra yeni kızıl elmamız Kandil dağı olduğunu söyleye Kaşıkçı, “Askerlerimiz oraya da operasyonu başlattı. Yarın, öbür gün, hani Muharrem İnce’nin o apoletlerini sökeceğim dediği o komutanı var ya hep beraber göreceğiz. Onu nerede göreceğiz biliyor musunuz? Kandil dağında öyle ayak ayaküstüne atmış bir elinde çay bardağı, bir elinde Türk bayrağı ‘işte ben buradayım’ dediği günü göreceğiz Allah’ın izniyle. Metin Temel paşa Afrin’de Türkiye’nin namusunu kurtaran komutandır.”

Milli Adamların, Merkezi Mhp’dir

Türkiye Cumhuriyetine, su gibi, toprak gibi, güneş gibi yerli ve milli adamlar lazım diyen Kaşıkçı, “Onların da merkezi Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Biz fetö ile ekmek yemedik, su içmedik, yol yürümedik. Biz bu fetö oldu olalı bize düşmandı, biz de ona düşmandık. Eğer fetö ile mücadele varsa ve millet de bu mücadeleyi destekliyorsa bizler buradayız. Allah’ın izniyle onlarla her türlü mücadeleye biz varız. Biz fetö var olduğu günden beri mücadele ediyoruz. Bu mücadele ben mağdur oldum diyen kimse varsa, 24 Haziran’dan sonra beni gelsin bulsun. Onun hakkını, Hatay’da da Ankara’da savunmak bize yakışır. Eğer gerçekten mağdur ve mazlumsa onun hakkını hukukunu aramak bize düşer.” İfadelerine yer vedi.

Ya Cezaevi, Yada Yerin Dibine Sokacağız

Konuşmasında, 24 Haziran’da Selahattin Demirtaş dışarı çıksın diyenlerle, Selahattin Demirtaş tarzı adamlarla mücadele edenlerin seçiminin yapılacağına vurgu yapan Kaşıkçı, “Ona göre kararımızı verelim. Allah’ın izin veriri 24 Haziran’dan sonra Allah bize can verir, nefes verirse, Selahattin Demirtaş’ı dışarı çıkarmak değil, onun gibi düşünen, bu vatanın ekmeğini yiyen, bu vatanın suyunu içen, ona ihanet eden kim varsa, onların hepsini ya cezaevine dolduracağız ya da yerin dibine sokacağız. Bu memleketin ekmeğini yiyen suyunu içen bu memlekete hizmet edecek, eski devir kapandı. Herkes hak ettiğini bulacak.” Dedi.

Esenlik Mahallesindeki programa, Hatay Ülkü Ocakları başkanı Metin Taşçı, MHP Hatay Milletvekili adayları Adnan Akdaş, Dilek Demirdöven ve Recep Tuncay ile MHP teşkilat mensupları da katılım gösterdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>