ŞANVERDİ: 24 HAZİRAN MİLAT OLACAK

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay’da Ak partili vekil adayları tek tek mahalle mahalle kapı kapı dolaşıp 24 Haziran tarihinin önemini anlatmaya devam ediyorlar.

Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Hüseyin Şanverdi’nin bu seferki durağı Yayladağı mahalleleri oldu.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Şenköy Mahalle toplantısına  Yayladağı Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kalkan, Reyhanlı Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çüter, Yayladağı İlçe Başkanı Sayın Doğan Gürlen, Reyhanlı İlçe Başkanı Sayın Mehmet Saruhan, Yayladağı İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyeleri de iştirak etti.

Şenköy mahallesi Kadir Gecesi programı ve Teravih namazı sonrası yapılan toplantıda 4. Sıra adayı Şanverdi vatandaşa hitap etti.

‘24 HAZİRAN MİLAT OLACAK’

Kritik 24 Haziran seçimlerine çok az bir süre kaldığını hatırlatan eski Reyhanlı Belediye Başkanı Şanverdi; ‘Bu süreyi çok iyi değerlendirmemiz ve düşünmemiz lazım. Ülkemizin geleceği ile ilgili karar vereceğiz. Ya Türkiye’yi daha ileri götüreceğiz ya da eski Türkiye’ye döneceğiz. Her seçim önemli ama bu seçim bir milat olacak. Son yüzyılın en önemli seçimi belki de. Çünkü zor bir coğrafyada yaşıyoruz ve ülkemizi karıştırmak isteyen süper güçler var. ABD var İsrail bu bölgeyi karıştırıp Suriyeleştirmek istiyorlar.’ Dedi.

Dış güçlerin Güçlü bir Cumhurbaşkanı ve güçlü bir Türkiye istemediğini belirten Şanverdi sözlerine şöyle devam etti: ‘Biz 24 Haziran’da bu planları bozacağız ve Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacağız.

15 Temmuz darbe girişimi, Reyhanlı’daki 2 patlama, bölgede Alevi-Sünni kavgası çıkartmak için ellerinden geleni yaptılar. En son Afrin operasyonu sırasında 52 roket attılar 4 şehit verdik gazilerimiz var. Ama tüm bunları Rabbimize hamdolsun birlik ve beraberlik içinde aştık.

‘TÜRKİYE’Yİ SURİYELEŞTİRMEK İSTEDİLER’

Afrin, Zeytindalı operasyonları ile Hatay’ımızı da içine alan bir terör koridoru kurmak istediler. Cumhurbaşkanımızın başkomutanlığında engel olduk. Ben Afrin’e gittim ve şunu gördüm 5 yıl öncesinden tüneller yapmışlar. O  tüneller neden yapıldı, o bölgeye neden 5 bin tır silah gitti çok iyi düşünmemiz lazım.

Ülkemizi Reyhanlı’yı karıştırmak Suriyeleştirmek istediler. Başaramadılar başaramayacaklar.

Şimdi ekonomi ile saldırıyorlar. Bir yandan doları yükseltmek suretiyle insanlarımızın morallerini bozmaya çalışıyorlar. Tek hedefleri Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan düşürmek ve ülkeyi karıştırmak.’ Açıklamasında bulundu.

  1. Dönem Ak Parti vekil adayı Hüseyin Şanverdi vatandaşlara yeni sistemde nasıl oy kullanacaklarını kısaca açıkladıktan sonra yaklaşmakta olan Ramazan Bayramıyla birlikte 24 Haziran’da çifte bayram yaşanacağını umduğunu belirterek konuşmasına son verdi.
  2. Hüseyin Şanverdi ve beraberindeki heyet Şenköy Mahallesi’nin yanı sıra  Yayladağı’nın diğer mahalleleri; Görentaş, Uluyol, Arslanyazı, Hisarcık, Kışlak, Ayışığı, Yoncakaya mahallelerinde de seçmenle buluştu.
Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>