Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayı Dr. Necmettin Çalışkan; Biz, İşsiz gencin, atanamayan öğretmenin, mağdurun, çiftçinin mücadelesini veriyoruz

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayları; Belen ve İskenderun ilçelerinde esnaf ve ev ziyaretleriyle iftar programında halkla buluştu.

Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayları Dr. Necmettin Çalışkan, Mustafa Eğe, Halil Çelik, Atila Erol, Ayşegül Küçük, Mehmet Aydoğan, Uğur Ural, İl Başkanı Hamza Çalışkan ve Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Beşir Candan partililerle Belen ve İskenderun’da seçim çalışmasını sürdürdü.

Günün sonunda adaylar Anadolu Gençlik Derneği’nin İskenderun’da düzenlediği iftar programına katıldı.

Dr. Necmettin Çalışkan, “Bizim mücadelemiz şan, şöhret, mal, mülk, makam, mevki mücadelesi değildir. Kişiler üzerine siyasette yapmıyoruz. O gitsin bu gelsin değil. Biz, fikirlerin, hakkın, hakikatin, doğrunun, adaletin adil paylaşımın, kimsenin ezilmediği, mağdur edilmediği bir iktidar ve herkesin temsil edildiği bir meclis istiyoruz. Bu sebeple Saadet Partisi mutlaka mecliste olmalıdır” dedi.

HER YERİ FABRİKALARLA DONATIR ÜRETİM EKONOMİSİNE GEÇEREK İŞSİZLİĞİ ÇÖZERİZ

Ülkemizde ve ilimizde çok ciddi işsizlik sıkıntısı yaşandığını belirten Çalışkan, “Biz, İşsiz gencin, atanamayan öğretmenin, mağdurun, çiftçinin mücadelesini veriyoruz. Haksız yere işinden atılan öğretmenin, kanun hükmünde kararnamelerle işinden edilenlerin mücadelesini veriyoruz. Derdimiz kamu ihalelerini paylaşmak değil. Yetimin, garip hakkını korumaktır. Bu inanç ve samimiyetledir ki Milli Görüş geçmişte önemli tarihi başarılara imza atmıştır. İlk defa denk bütçe yapmış, işçiye memura emekliye yüzde 130, zam vermiştir. Yapılamaz denilen ağır sanayi hamlesini başlatmış, Anadolu’yu fabrikalarla donatmıştır. Ama şimdi maalesef hepsi satıldı. Biz, ‘İman varsa imkan da vardır’ inancıyla çalışır yine her yeri fabrikalarla donatır üretim ekonomisine geçerek işsizliği çözeriz inşallah” diye konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>