Güçlü Kadın, Güçlü Meclis, Güçlü Türkiye

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Sabahat Özgürsoy Çelik, 24 Haziran mesajını yayınladı.
Çelik mesajında; Hataylıları “Vakit Hatay Vakti, Vakit İcraat Vakti ve Vakit Şahlanma Vakti” çağrısına destek olmaya davet etti.


“KADINLARIMIZIN SESİNİ MECLİSE TAŞIYACAĞIM”
Yaparsa Yine Ak Parti Yapar sloganıyla yola çıktıklarını belirten Özgürsoy Çelik: “5 yıldır Ak Parti Hatay Kadın Kolları İl Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bu vesileyle kadınlarımızın sesini meclise taşıyacağım. 24 Haziran seçimlerinde büyük bir başarı göstereceğiz. Akabinde Hatay Büyükşehir Belediyesini almak suretiyle Hatay’ı taçlandıracağız. 16 yıllık Ak Parti hükümetleri ile birlikte adaletin daha hızlı ve daha güzel ilerlemesi için adalet sarayları kurduk. Kadınlarımıza her alanda pozitif ayrımcılık getirdik. Bölge hastanemizi vatandaşlarımızla buluşturduk. Reyhanlı barajının hizmete girmesi ile istihdam yükselecek, verim artacak ve çiftçimizin rekabet gücü yükselecek. Uzakları yakın eden Amonos Tüneli Projesi, Hatay Stadyumu çok yakında hizmete girecektir.” dedi.


“HATAY TÜM DEĞERLERİN BAŞKENTİDİR”
Halkın içinde, halktan biri olarak milletimizin hakkı için mücadele edeceğinin altını çizen Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Sabahat Özgürsoy Çelik: “Samimiyet ve mütevazılık vazgeçilmezimizdir. İstişare her zaman en önemli ilkemizdir. Toplumun her katmanıyla her zaman iletişim ve istişare halinde olacağız. Sorunlara köklü çözümler bulacağız. Toplumun inanç ve değerlerine karşı eşit mesafede duracak, tüm değerleri başımızın üstünde taşıyacağız. Hatay tüm değerlerin başkentidir. Habibi Neccar’ın diyarından Amonos eteklerinden Çevlik’in sahillerine kadar her yerde ayak izlerimiz var. Analarımızın dertlerini biliyoruz. Dertlerine derman olmak için “Güçlü Kadın, Güçlü Meclis, Güçlü Türkiye” şiarıyla yolumuza devam edeceğiz. Makamlarında geçici olduğunu çok iyi bilmekteyim. Bu nedenle aziz milletimize hizmet etmek gibi şerefli ve onurlu bir görev olan milletvekilliğimiz süresince çocuklarımıza ve gençlerimize kalıcı eserler bırakmak için çalışmalar yapacağız.” diye konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>