‘Geleceğimiz için Erdoğan ve Ak Parti’ye sahip çıkmalıyız’

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Hüseyin Şanverdi, Bahçelievler Mahallesi Kanaat önderi Şeyh Yusuf Kılıç’ın daveti üzerine gerçekleştirilen programda vatandaşlara hitap etti

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Çüter, Ak Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Avukat Mehmet Saruhan Reyhanlı Ticaret Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu ve aday adaylarının da hazır bulunduğu programda Ak Parti vekil adayı Necmettin Şanverdi, yine hemşerilerinin büyük ilgisi ile karşılaştı.

Konuşmasına teşekkür ederek başlayan Şanverdi, 24 Haziran seçimlerinin önemine değindi;

‘24 Haziran seçimleri önemli bir seçim. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın tekrar ülkenin başına getirerek ülkemizi daha müreffeh bir seviyeye götüreceğiz. İşimiz zor kolay değil çünkü süper güçlerle mücadele ediyoruz. Son yıllarda başımıza gelenleri bir düşünün; Gezi, Reyhanlı’da 11 Mayıs 2013’te 53 şehit verdik, 15 Temmuz darbe girişimi Reyhanlı’ya Afrin harekatı sırasında 52 füze düştü. Bir olduk beraber olduk füzelerden korkmadık birlikte başardık. Reyhanlı zor günlerin insanlarıyla dolu.

‘CUMHURBAŞKANIMIZA SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ’

Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçitğini belirten Şanverdi;
‘Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmak zorundayz. Bu zor günleri atlatmak için Ak Parti’ye oy vermek zorundayız.  Şimdi birileri yanınıza oy için gelebilir. İyi düşüneceğiz. Ülkemizi, Reyhanlı’yı ve çocuklarımızı düşünüp ona göre kararımızı vereceğiz.

REYHANLI’DA TERÖR KORİDORUNA İZİN VERMEDİK

Unutmayın bu bölgede Kuzey Irak’tan Reyhanlı’yı da içine alan bir terör koridoru kurmak istediler. ABD bunun için çok uğraştı.  Buna Recep Tayyip Erdoğan engel oldu. Afrin’de  planları bozduk. Türk askeri orada güvenliği sağladı. Artık o bölgeden füze gelmiyor, gelmeyecek.

Ak Parti’nin yaşlılara verdiği önemden bahseden Şanverdi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla 800 TL olan 3 aylık yaşlı maaşının 1500 TL çıktığını belirtip engelli vatandaşlara, hasta bakıcılarına da maaş bağlandığını belirtti.

24 HAZİRAN İÇİN HERKESE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Ak Parti Hatay 4. sıra Milletvekili adayı seçildiği takdirde Reyhanlı’ya hizmet etmek için daha fazla çalışacağını belirten Şanverdi; Cumhurbaşkanımız Reyhanlı’yı seviyor, Reyhanlı insanını seviyor, Reyhanlı’ya değer verdiği için bu sıralamayı verdi. Bizler de bu teveccühe karşılık vermek için Reyhanlı’ya daha fazla hizmet getirebilmek için yüzde 80 yüzde 90 oy oranı için çalışacağız.

Reyhanlı’ya yönelik devam etmekte olan projeleri anlatan Eski Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi konuşmasının sonunda kritik seçim için vatandaşlardan kapı kapı dolaşıp Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için oy istirhamında bulundu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>