İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:24 HAZİRAN’DA SANDIKTAN GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mahalle muhtarlarını ziyaret ederek 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti Milletvekili adaylarına destek istiyor.

ÇALIŞMALARIMIZI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORUZ

24 Haziran’a kısa bir süre kaldığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Çalışmalarımız kapsamında mahalle muhtarlarımızı ziyaret ediyor desteklerini istiyoruz. Muhtarlarımızın yerel kalkınma anlamında önemli sorumlulukları var. Sizler devletin gören gözü vatandaş ile devlet arasında köprü vazifesi görüyorsunuz. Muhtarlarımız üstlendikleri sorumluluğun gereğini İskenderun’da en iyi şekilde yerine getirme gayretinde olmuşlardır” dedi.

AK PARTİ HİZMETİN PARTİSİDİR

Başkan Seyfi Dingil,” Şimdi yeni bir yola çıktık. 24 Haziran’da ülkemizde önemli bir seçim yapılacak. 24 Haziran seçimlerinde de yine gücümüzü milletimizden alarak yeni bir dönemin daha kapısını aralayacağız. AK Parti iktidarları döneminde şehrimize ve ülkemize yapılan yatırımların yanı sıra muhtarlarımız çalışma şartlarının ve özlük haklarının iyileştirilmesi konusunda yapılanları da çok iyi bilmektedir. Bu anlamda da yine önümüzdeki süreçte muhtarlarımıza desteğimizi sürdüreceğiz ” şeklinde konuştu.

Muhtar ise ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dilediler.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>