PAYAS ve DÖRTYOL ESNAFI, GAZİ VEKİL TÜRKOĞLU’NU BAĞRINA BASTI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

15 Temmuz Gazisi, AK Parti Hatay Milletvekili Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, Dörtyol ve Payas’ta Esnaflarla Kucaklaştı.

AK Parti Hatay 1. Sıra Milletvekili Adayı Hacı Bayram Türkoğlu, Esnaf Ziyaretlerinin İlkini Dörtyol’da Gerçekleştirdi.

AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Yasin Taşar ve Teşkilat Mensuplarının da Eşlik Ettiği Ziyaretlerde; Yaş Sebze ve Meyve Hali, Semt Pazarı, Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Nakliyeciler Sitesine Uğrandı..

Semt Pazarında Türkoğlu ve Heyetini Durduran Roman Kökenli Zahide Güzel, Türkoğlu İçin Dualar Okudu.. Romanların da Gözdesi Olan Türkoğlu, Semt Pazarında, Yaş Sebze ve Meyve Halinde, Otogar ve Nakliyeciler Sitesindeki Esnaflardan Tam Not Aldı.

TÜRKOĞLU: “YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR”

Hiçbir Hizmet ve Yatırımın Tesadüfi Olmadığını, Bütçe Durumuna Göre Ankara Bürokrasisinde Sıkı Takiple Hayata Geçtiğini Dile Getiren Türkoğlu, Dörtyol’un Son 3 Yılda 27 Adet Okul İle En Fazla Eğitim Yatırımının Gerçekleştiği İlçe Olduğunu Söyledi.

Hükümet Sarayı, Şehir Stadyumu, Gençlik Merkezi, Kültür Sarayı, Emniyet Sarayı, Diyaliz Merkezi, 500 Yataklı Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu, Hafızlık Kız ve Erkek Kuran Kursları, Dere Islahları Gibi Nice AK Hizmetlerin Dörtyol’a Kazandırıldığına Vurgu Yapan Türkoğlu; “Projesi Tamamlanan ve Uluslararası İhale Sürecine Giren 408 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi ve Türkiye’nin İlk 10 Mega Projesinden Biri Olan Amanos Tüneli Projesi, Dörtyol-Erzin-Gökdere-Osmaniye Arası Duble Yol, Toprakkale-İskenderun Arası E 91 Yolunun Asfaltlanması ve 1900 Konutluk TOKİ Projesi İle Dörtyol’u AK Hizmetlerle Şaha Kaldıracağız. Yaparsa Yine AK Parti Yapar..” Dedi..

PAYAS’I BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI YAPIYORUZ

Milletvekili Türkoğlu, Dörtyol’daki Esnaf Ziyaretlerinin Ardından AK Parti Hatay Milletvekili Adayları Cemile Tuna, Osman Uzan, AK Parti Payas İlçe Başkanı Veysi Güler ve AK Parti Payas İlçe Teşkilatı İle Birlikte Payas Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarını Gezdiler.

“Dünya Lideri, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Emaneti Olan Milletvekili Adaylarımızı Sanayi Sitemizde Görmekten Mutluluk Duyuyoruz” Diyen Kooperatif Başkanı Ekrem Vural da, Milletvekili Adayları İçin Kurban Kesti..

Esnafları İş Yerlerinde Tek Tek Ziyaret Edip Hal-Hatır Soran Adaylara İlgi Büyüktü.

Milletvekili Türkoğlu, Esnaf Ziyaretleri Vesilesiyle Payas’ta Gerçekleştirilen AK Yatırımlar Hakkında da Bilgilendirmelerde Bulundu. Payas Kuşaklama Kanalının Islahının Tamamlandığını ve Payas Çayı ve Kurudere’nin Islahının Devam Ettiğini Söyleyen Türkoğlu, Payas’a Hükümet Sarayı, E 2 Tipi Hastane, 2500 Konutluk TOKİ, Payas Belediye Binasını Kazandırdıklarını ve Son 3 Yılda 9 Okul İnşa Ettiklerini Vurguladı.

Payas İçin Daha Yapılacak Çok Hizmetlerinin Olduğunu Söyleyen Türkoğlu; “Payas’ımızın Hizmetinde, Payaslı Hemşehrilerimizin Emrindeyiz” Dedi..

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>