Payas’ta “Uzan” rüzgârı esiyor

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Osman Uzan, seçim çalışmaları kapsamında Payas ilçesi Kozludere Mahallesinde Mahalle temsilcileri ve Ak Parti Payas teşkilatları ile bir araya geldi.
Ak davanın neferleri olarak ilk turda Cumhurbaşkanımızı Başkan yaptıracağız diyen Uzan: “Cumhuriyet tarihinin en büyük seçimi ile şuan karşı karşıyayız. Ve çok kısa bir süreçte gelişen bir karar ile önemli bir seçime gidiyoruz. Bu seçimin ne kadar önemli olduğu tüm dava arkadaşlarımız tarafından bilinmekte. Malum bu seçimde beklentimiz çok yüksek bir oy ile gerek Cumhurbaşkanımızı gerek parlamentodaki sayımızı yüksek tutmamız gerekiyor” diye konuştu.
24 Haziran’dan sonra değişen sistemle birlikte yeni bir dönemin yaşanacağına vurgu yapan Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Osman Uzan: “Sadece bizim verdiğimiz oylar yeterli değil. Mutlak süratle oy alamadığımız kitlelere de hitap etmemiz gerekiyor. Hiç kimseyi bulamıyorsak bir kişi o bir kişi algı oluşturarak bu Cumhuriyet tarihinin sistem değişikliğini en yüksek oy alarak meclise girmesini ve zaferle sonuçlanmasını Cenab-ı Allah bize nasip etsin. Bunun için büyük bir özveri gerekiyor. Ve bizim üzerimize düşen kadar daha fazlası sizlerin üzerinde. Bu vebalı hem beraber taşıyacağız. Biz milletvekili adayları olarak belki her kapıya yetişemeyebiliriz. Siz dava arkadaşlarımız bizlerin yetişemediği yerde sizler, sizlerin yetişemediği yerde ak davalılar sahalara inecek. 24 Haziran seçimin de de bunun zaferini yaşayacağız inşallah.” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>