Hatay’ın Ağabeyi Türkoğlu:”HATAY İLK 5’e GİRECEK”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

15 Temmuz Gazisi, AK Parti Hatay 1. Sıra Milletvekili Adayı Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, Hatay Memur-SEN İl Temsilciliğini Ziyaret Etti ve Memur-SEN İl Başkanı Hasan Urhan ve Sendikanın İş Kollarının Temsilcileriyle Bir Araya Geldi..

Milletvekili Türkoğlu’nun Memur-SEN Hatay İl Merkezine Gerçekleştirdiği Ziyarete, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alparslan, Dörtyol Memur-SEN İlçe Temsilcisi Mustafa Düzenli, Memur-SEN’in İş Kollarının Temsilcileri ve AK Parti Antakya İlçe Teşkilatı Mensupları Katıldı

Milletvekili Türkoğlu 24 Haziran Seçimlerini Değerlendirdiği Konuşmasinda; “Hedefimiz Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Yeniden Cumhurbaşkanı Olarak Seçmek, Partimiz İçin Güçlü Bir Meclis Aritmetiğini Ortaya Koyabilmektir” İfadelerine Yer Verdi.

AK Parti İktidarında Hizmet ve Yatırımlarla Türkiye’nin Büyük Bir Atılım Hamlesi Yaşadığına Vurgu Yapan Türkoğlu; “Memur-Sen’in ve Tabi ki Bu Aziz Milletimizin 16 Yıllık Kazanımlarını Muhafaza Ederek, Türkiye’mizi 2023, 2053 ve 2071 Hedefleri Doğrultusunda Küresel Güç Konumuna Yükseltmek de Boynumuzun Borcudur” Dedi.

TÜRKOĞLU: “HATAY ŞAHLANACAK”

Milletvekili Türkoğlu; Amanos Tüneli Projesi, Arsuz-Samandağ; Dörtyol-Erzin; Toprakkale-İskenderun Duble Yol Projeleri, Otoban’ın Belen Çıkışından Topboğazına İkinci Alternatif Yol Projesi, Hassa OSB, Erzin OSB, Reyhanlı Barajı Gibi Pek Çok Projelerle Hatay’ı Gelişmişlik Endeksinde Türkiye’nin İlk 5 İli Arasına Getireceklerini ve Hatay’ı Şahlandıracaklarını Vurguladı.

1.010.437 Üyesi ile Genel Yetkide 10. Yılına Kavuşan Memur-SEN Konfederasyonunu Tebrik Eden Türkoğlu; Memur-SEN’in 11 Hizmet Kolunda Emek, Ömür ve Gönül Veren Mensuplarına Şükranlarımı Sundu.

MEMUR-SEN Hatay İl Başkanı Hasan Urhan da Milletvekili Türkoğlu‘na Memur-SEN’e Gerçekleştirdiği Ziyaretten Ötürü Teşekkür Ederken, Hatay’ın Ağabeyi Olarak Yükünün Ağır Olduğunu ve Bu Yolda Türkoğlu İle Omuz Omuza Yürümekten Onur Duyduklarını Vurguladı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>