Ak Parti Hatay Teşkilatı İftar Softasında Buluştu

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

AK Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından geçmişten günümüze teşkilat mensupları ile birlik ve beraberlik içerisinde iftar programı düzenledi.
Antakya İlçesi’nde bir restaurantta düzenlenen iftar programına, AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler ev sahipliği yaparken, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan, bir önceki dönem milletvekilleri, geçmiş dönem il ve ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ile çok sayıda partili katıldı.
Dualar eşliğinde oruçların açılmasının ardından açılış konuşmasını yapan AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler; “Bu davanın kök salmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, Ocak Ayı’nın başında il başkanlığa geldiğini ve yoğun bir tempoyla çalışmalara başladığını ifade etti.
Türk Silahlı Kuvvetlerin geçtiğimiz aylarda süren Zeytin Dalı Harekatı hakkında da bilgi veren Güler, şunları kaydetti.
“Güney sınırımızda uluslararası bir koridoru başlarına yıkmak üzere Türk Ordumuzun Mehmetçiğimizin Zeytin dalı operasyon vardı. Bu operasyon 58 gün sürdü. O süreçte Mehmetçiğimiz Suriye’de o terör koridorunu temizlerken Hatay’da da biz büyük bir sınav verdik, zor günler geçirdik. Milletimiz devletinin yanında aslanlar gibi durdu. Bu süre içerisinde Hatay’da sürekli bir hareketlilik yaşandı. Bakanlarımız ve Başbakanımız bizleri yalnız bırakmadı. İlk yönetim kurulu ve yürütme toplantımızda 15 ilçemizi dolaşarak teşkilatlarımıza miting sürecinde Afrin’de ki operasyonlara desteklerinden dolayı teşekkür etme kararı aldık.” dedi.
“KIRMIZI ÇİZGİMİZ CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR”
Güler: “Biz şuanki teşkilatlar, sizlerin devamınızız. Sizlerin tecrübeleriyle emeklerinin devamı getirmeye çalışıyoruz. Teşkilatlarımın emrindeyim. Bir il başkanından bir teşkilat mensubu ne beklerse onu yapmak için çaba sarf ettiğime gücümün yettiğince yetişmeye çalıştım. Teşkilat mensuplarımızın derdini kendi derdim, sevincini kendi sevincim olarak görmek üzere ahta etmişim. Bu süreçte el ele omuz omuza yolumuzu AK Parti olarak görerek devam edeceğiz. Bizim AK Parti teşkilatlarımız olarak bir tane kırmızı çizgimiz var, oda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılsın. Devletimizin bekasına ve milletimizin birliğine kast edenlere fırsat vermesin. 24 Haziran’ı kimse unutmasın. Bu seçim herkesin seçimi. Bu dava, bizler, otursak ta, yan gelip yatsak ta, gece gündüz çalışsak ta bu bayrak inmeyecek ve dava yükselecek. Bizim imtihanımız teşkilatlar olarak bu süreçte nasıl durduğumuzdur. Lütfen partimizin il binasını, seçim bürolarını boş bırakmayın. Kiminiz kardeş, kiminiz abi olsun bize. Bizler her zaman sizlerin emrindeyiz.” diye konuştu.
“DAVAMIZDA BEN YOK, BİZ VARIZ”
Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Hacı Bayram Türkoğlu da, “ Bu davada ben yok biz varız. Teşkilatlarımızın aynı sofrayı paylaşması bunu kanıtlar durumda. Zamanımız dar, yolumuz uzun ve işimiz çok. Yükümüzü hep birlikte kaldırarak arkamıza bakmayarak yürüyeceğiz. 7 Haziran’da Hatay’ın gür sesini tüm teşkilatlarımız ve vatandaşlarımızla duyurmamız lazım. Türkiye’miz kritik bir süreçten geçiyor. 24 Haziran seçimleri şimdiye kadar yapılan Cumhuriyet tarihindeki Türki siyasi tarihine izdüşüm olarak düşen en önemli seçimlerden bir tanesi. İnanıyorum ki ilk turda Cumhurbaşkanımızı %60’ların üzerinde bir oy yüzdesiyle devam diyeceğiz. Hepimize düşen görevler var. Az bir süremiz kaldı. Herkes gönül kapılarını aşındırarak onları meramımızı dile getirerek onlarla bir hareket içerisinde olmalıyız. Milletimin 24 Haziran’da vereceği kararla hem Cumhurbaşkanımızı ilk turda büyük bit teveccühle seçecek, aynı oranda milletvekillerini seçerek yasama organını da oluşturacağız.” İfadelerini kullandı.
“BÜTÜN ZORLUKLARI EL ELE AŞTIK”

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ise, “ AK Parti, sadece siyasi bir parti değildir. 24 Haziran’da önemli bir seçime gidiyoruz. Bu güne kadar ülkemizin önüne çıkarılan bütün zorlukları el birliğiyle omuz omuza vererek ülkemizi bu noktalara getirdik. İnanıyorum ki önümüzdeki seçimde de AK Parti Hatay teşkilatları en başarılı şekilde anlının akıyla çıkacak. Ülkemizin geleceğini de inşa edeceğiz. Bundan sonraki süreçte te hep birlikte teşkilatımızı yalnız bırakmayacağız.” şeklinde konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>