CHP’de Coşku Katlanarak Büyüyor

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

Kırmızıoğlu;
Her Alanda Adaleti Sağlayarak Büyüyeceğiz…
Cumhuriyet Halk Partisi, Payas, Dörtyol, Erzin ilçelerinde seçim bürolarının açılışını gerçekleştirdi.
Seçim bürosu açılışına Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayları Av. Suzan Şahin ve Dr. Riyat Kırmızıoğlu ile çok sayıda vatandaş ve partili katıldı.
Adaleti Sağlayarak Türkiye’yi Büyüteceğiz !
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu seçim bürolarının açılışlarında yaptığı konuşmalarda, Türkiye’nin tüm renkleri ve güzellikleriyle ayrılmaz bir bütün olduğu vurgusuyla “Barışacağız, bölüşeceğiz, birlikte büyüyecek, birlikte Türkiye olacağız” dedi.
Türkiye’nin kalkınmasının önündeki en büyük sorun olarak barış ve huzur ortamının bozulmuş olmasını gösteren Kırmızıoğlu, adaleti sağlayarak, barışarak birlikte büyümenin önemine dikkat çekti ve CHP’nin iktidarında Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığında TBMM’nde de çoğunluğu almış bir şekilde Türkiye’yi güzel günlerin beklediğinin altını çizdi.
Kırmızıoğlu, CHP’nin seçim bildirgesinde bütçedeki kaynakları da açıklanarak vaat edilen proje ve reformların toplumun tüm kesimlerini mutlu ve huzurlu kılmaya, Türkiye’yi kalkındırmaya yeteceğini söyledi.
Coşkulu geçen açılışlarda, halaylar kuruldu ve CHP Hatay Milletvekili Adayları Şahin ve Kırmızıoğlu, taraftarlarıyla el ele gönül gönüle halay çekerek 24 Haziran seçim sürecinin coşkusunu heyecanlarıyla büyüttüler.
El ele gönül gönüle memleketin öz evlatları Şahin ve Kırmızıoğlu’nu bağrına basan Payas, Dörtyol ve Erzin halkı, CHP’nin iktidarı, Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğinin sözünü verdi.
Adaylar Şahin ve Kırmızıoğlu ile bölge halkı arasında kurulan gönül köprüsünün coşkusu, Payas, Dörtyol ve Erzin’de katlanarak devam etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>