ADD ZİYARETİNDE CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DUDUOĞLU: SOSYAL BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZDİR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
CHP İskenderun Belediye Başkanı Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, Atatürkçü Düşünce Derneğinin konuğu oldu.
Ekonomik ve siyasi sıkıntıların dile geldiği ziyarette İskenderun’un hak ettiği hizmeti alması için CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışının Belediyede hâkim olması gerektiği ifade edildi.
Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ali Akyol’un şehir dışında olması dolayısıyla Başkan yardımcısı Başkanı Şenay Toraman Yılmaz, Yönetim Kurulu üyeleri Sevilay Yıldırım, Mehmet Çağlar, Fahrettin Turhaner, Musa Gündoğdu ve ADD üyeleri tarafından karşılanan İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu ve beraberindeki ekibi, samimi bir ortamda ağırlandı. ADD Başkan Yardımcısı Şenay Toraman Yılmaz, Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu’na başarılar dileyerek “Bugün burada Atatürkçü Düşünce Derneği olarak sizleri konuk etmek bizleri sevindirdi. Hoş geldiniz yolunuz açık olsun. Başarılar diliyoruz” dedi.
SİZLERLE AYNI YOLDA OMUZ OMUZA YÜRÜYORUZ
ADD’de olmaktan dolayı mutluluğunu dile getiren CHP İskenderun Belediye Başkanı Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, “Sizlerle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Atatürk’ün mirasına sahip çıkmak, onun ilke ve inkılâplarını korumak, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine taşımak için mücadele ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Türkiye’nin özgürlükçü, demokratik ve laik değerlerine sıkı sıkıya bağlıyız. Sizlerle aynı yolda omuz omuza yürüyoruz. Cumhuriyeti kuran ve Anadolu’yu yeniden ayağa kaldıran bir liderimiz var. Bizler de bu yoldan; Atatürk’ün Yolundan İlerliyoruz. Emanetlerine el birliği ile sahip çıkıyor ve sıkı sıkıya savunuyoruz. Daha güçlü bir İskenderun ve daha güçlü bir Türkiye için el birliği ile çalışacağız. Konukseverliğiniz ve sıcak sohbetiniz için ben ve arkadaşlarım adına teşekkür ederim.” Dedi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>