METE ASLAN İSKENDERUN’UN GELECEĞİ İÇİN MEHMET DÖNMEZ’İN YANINDA YER ALDIĞINI AÇIKLADI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun’da üç dönem Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve bu süre içinde her kesimden insanın gönlünü kazanan Mete Aslan, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez’in yanında olup destekleyeceğini kamuoyuna açıkladı.
Cumhur İttifakının seçim ofisini ziyaret eden Mete Aslan’ı burada partililer ve kendisine gönül veren insanlar karşıladı.
Belediye Başkanlığı yaptığı yıllar içinde hep İskenderun’un menfaati ve kazancı için mücadele ettiğini açıklayan Mete Aslan, “Bizim kavgamız da sevdamızda İskenderun içindir. Bu güzel memleketin büyümesi ve gelişmesi için elimizi her zaman taşın altına koymaya hazırız. Bu seçimler öncesinde de İskenderun’un kalkınması için mücade edeceğine inandığım Mehmet Dönmez kardeşimin gözündeki ışığı gördüm. Aynı hizmetlerin devamını yapacağına inanıyorum. Benim hiçbir siyasi partiye bağlılığım yok. Memleketimizin menfaati için bugün yanında olma kararı aldım. Bize ne görev düşüyorsa memleketimiz için başımızın üstünedir. Mehmet kardeşime çıkmış olduğu bu yolda üstün başarılar diliyorum. İskenderun’u da ayağa kaldıracağına inanıyorum”dedi.
15 yıl Belediye Başkanlığı yapmış, büyüğümüz Mete Aslan’ın desteğinden dolayı büyük şeref duyduğunu ifade eden Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, “Mete Başkanımızdan öğreneceğimiz çok şeyimiz var. Kendisinin bilgi birikiminden Belediyecilik tecrübesinden her zaman faydalanacağız. Mete Aslan Başkanımıza bizleri onurlandırdığı için çok teşekkür ederim. Hep birlikte İskenderun için çalışacağız”dedi

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>