CUMHUR İTTİFAKI’NDAN KUMLU’DA MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk’ün Kumlu ilçesinde katıldığı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı coşkulu katılım ile bir anda mitinge döndü.

AK Parti ve MHP İlçe teşkilatlarının yanı sıra Kumlulu vatandaşların da yoğun katılımlarıyla dualarla gerçekleşen açılış töreninde konuşan Öntürk, bu makamların hizmet makamı olduğunu, milletin emaneti olan oylarla gelecekleri bu makamların hakkını verebilmek için gece gündüz demeden çalışacaklarını kaydetti.

KUMLU’DAKİ COŞKU 31 MART ZAFERİNİN HABERCİSİDİR

SKM açılışında konuşan Öntürk; “Belediye Başkanlığı makamları vakit tüketilecek yerler değildir. Bu makamlar geceyi gündüze katarak hizmet edilecek makamlardır. İşte biz, hem Hatay Büyükşehir belediye başkanlığını, hem Kumlu Belediye Başkanlığını hem de Hatay’ımızın 15 ilçesindeki bütün belediye başkanlıklarını bunun için istiyoruz. İstiyoruz ki, hükümetimizin imkanları ile yerel yönetim çok çalışsın, gayret göstersin o imkanlarla yerelin imkanlarını birleştirsin, akıp geçen zaman içinde şehirlerimize daha çok imkan gelsin, insanlarımız daha mutlu olsun. Bugün Kumlu’muzdaki coşku 31 Mart zaferinin müjdecisidir. Tüm vatandaşlarımızı Kumlu ilçe SKM’ye hemhal olmaya bekliyorum” ifadelerini kullandı.
Açılışın ardından Öntürk, Kumlulu hemşehrileri ile uzun süre sohbet ederek isteklerini dinledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>