Mehmet Dönmez; ŞAHSİ HESAPLARLA ANILMAYACAĞIZ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, gazeteciler ile İskenderun’un geleceğini konuştu.
Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, kente kazandırılması planlanan çalışmaları ve projeleri anlattı.
Yelken Kulübünde gerçekleşen toplantıda ilk olarak kısa, orta ve uzun vadede yapılacak olan çalışmalar paylaşıldı.
İskenderun’un kaybetmeye birgün dahi zamanı olmadığını kaydeden Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, “Uyumayacağız, çok çalışacağız. İskenderun’u sil baştan yaratıp, hızla iyileştireceğiz. Evelallah bunun için bilgimizde birikimimizde var” dedi.
Özellikle çocuklar, gençler ve kadınlarımızın mutlu yaşamaları için güzel projeler olduğunu önemle vurgulayan Dönmez, “Üreten, gelişen, geliştikçe imrenerek bakılan bir İskenderun’u inşaa edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Biz gençliğimize, dinamizmimize ve enerjimize güveniyoruz.” dedi.

BAMBAŞKA İMRENİLEN İSKENDERUN OLACAK
Geniş katılımla gerçekleşen basın toplantısında her konuyu ayrıntılı olarak anlatan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, her kesimden insanımızın kardeşçe yaşadığı güneyin incisi güzel memleketimiz artık makus kaderine terk edilmeyecek. Artık biz varız. Biz memleket çocuğuyuz. Burada doğduk, burada öleceğiz. Bizim memleketimize borcumuz var. Herkes rahat olsun, birlik beraberliğimizin tüm enerjisini İskenderun’a harcayacağız” şeklinde konuştu.
Dönmez, açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını içtenlikle cevapladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>