MEHMET DÖNMEZ “SÖZÜMÜ TUTMAZ İSEM, HESAP SORUN”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
Cumhur ittifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez AK Parti İskenderun teşkilatı kadın kolları tarafından düzenlenen toplantıda İskenderun’da özellikle kadınlar için neler yapacaklarını anlattı. Tanışma ve sohbet ortamında geçen toplantıda kadınlar sordu Mehmet Dönmez cevaplandırdı.
Toplantıya eşi Neslihan Dönmez ile birlikte katılan Cumhur ittifakı İskenderun belediye başkan adayı Mehmet Dönmez Kadınların insan hayatının her alanında büyük önem taşıdığına vurgu yaparak, İskenderun’u kadınların her alanda haklarının verildiği bir kent haline getireceğini söyledi.
Verdiği sözleri yerine getirmek adına gece gündüz çalışacaklarını vurgulayan Dönmez; “Sizden aldığımız enerjiyle, sokaklarda basmadık yer bırakmayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız ‘İskenderun’u rekor oyla sizden istiyorum’ dedi, bunu yerine getirmek için sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmayacağız. Derdimiz bu memleketi ayağa kaldırmak. Biz ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz, bizden çok şey bekleyin. Rabbim bana bugüne kadar tutamayacağım söz verdirtmedi, bundan sonra da verdirtmesin. Hemen ilk günden, 1 Nisan’dan itibaren değişimi göreceksiniz” şeklinde konuştu.
Kadınlara yönelik pek çok projelerinin olduğunu ve bir bir bunları hayata geçireceklerini ifade eden Dönmez; “İskenderun’da kadının ne kadar anlamlı olduğunu göreceğiz. Kadınların hiç olmadığı kadar etkinliği olacak, onlara hakkını vereceğiz. Uçuk kaçık projelerle gelmedik, biz diyoruz ki; Önce yaşanabilir İskenderun inşa edeceğiz!
İskenderun’un her köşesinde, ücretsiz kadın kafeteryaları olacak. Sadece bayanların kullanacağı, denize girebilecekleri, tüm çalışanlarının bile kadın olacağı özel sosyal tesis olacak. Mahallelerde, çalışan kadınlarımızın yavrularını güvenle bırakabilecekleri ücretsiz, küçük kreşler yapacağız. Özellikle kenar mahallerde, maddi durumu müsait olmayanlar için, mahalle kuaförleri açacağız, kadınlarımıza ücretsiz hizmet verecek. Bunlar projede kalmayacak, hepsi bir bir hayata geçecek. Sizden şunu istiyorum, söylediklerimi yapmazsam gelin benim yakama yapışın, hesap sorun lütfen” diye konuştu.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>