NOKSEL ÜRETİME ARA VERDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrası aldığı tedbirler ile başta personelinin ihtiyaç ve güvenliğini sağlamak amaçlı yardım kampanyalarına başlayan; İTSO ve Beşiktaş Dernekleri gibi sivil toplum kuruluşlarının yaptığı yardımların lojistik üssü haline gelen, depremde evi yıkılmış ve hasar görmüş çalışanları için kurduğu konteyner kent ile barınma ihtiyaçlarını karşılayan ve konteyner kentte konaklayan çalışan ve ailelerinin bir yıldır barınma, yeme içme ihtiyaçlarını karşılayan Noksel Çelik Boru Sanayi A.Ş. İskenderun Fabrika yönetimi depremin yıl dönümünde duyarlı bir davranış sergileyerek 6 Şubat 2024 tarihinde üretime bir gün ara verdi.
5 Şubat’ta anma etkinliklerine başlayan Noksel Çelik Boru Sanayi A.Ş. saat 15:30’da başta depremde kaybetmiş olduğu çalışanı Latif Yılmaz ve ailesi, çalışanların birinci derece yakınları ve depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızın ruhuna ithafen fabrika yemekhanesinde Kuran’ı Kerim tilaveti ve mevlit okutacak.
6 Şubat Salı günü depremde hayatını kaybeden tüm Hatay halkının acısını paylaşmak ve çalışanlarının anma etkinliklerine katılımı sağlamak amacı ile İskenderun fabrikasında üretime 1 gün süre ile ara verdi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>