Ali Dablan, TOBB Doğu Akdeniz Genç Girişimciler Bölge Başkanı Oldu

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

TOBB Hatay Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Ali Dablan, Doğu Akdeniz Bölge Başkanı Oldu.

TOBB Hatay Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Ali Dablan, 20 Aralık 2023 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından belirlenen 10 bölgede TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanları arasında yapılan Bölge Temsilciliği seçimlerinde, Doğu Akdeniz Bölge Başkanı oldu.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da, Genç Girişimciler Doğu Akdeniz Bölge Başkanı olan Ali Dablan’ı tebrik ederek başarılar diledi.

TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Bölge Temsilciliği seçimleri neticesinde Doğu Akdeniz Bölge Temsilciliği görevine seçilen Ali Dablan, Genç girişimciler olarak bize verilen bu önemli görev ve sorumluluğun bilinci ile daha çok çalışacağız. Bölgemiz ve sorumlu olduğumuz iller bazında istihdam ve yatırımlara yönelik yeni projeleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Bizleri bu göreve seçen kurul üyelerimize teşekkür ediyorum. El birliği ile çalışacağımıza ve başarılı olacağımıza inancım tamdır” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>