Eczacı Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik İTSO’yu Ziyaret Etti

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

‘Sektörde Yaşanan Sorunlar Görüşüldü’

Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ile Akdeniz Eczacı Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik arasında karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, 6 Şubat tarihinde, bölgemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası, özellikle sağlık sektöründe yaşanan sorunlar değerlendirildi.

Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik ziyarette yaptığı konuşmasında; İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının bölgemiz ekonomisine değer katan önemli projeleri hayatı geçirdiğini belirterek, “İTSO Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz nezdinde tüm yönetim ve meclisimize gayretli çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz. Sektörümüz ile ilgili bilgi verecek olursak; özellikle deprem sonrasında İlaç zammı ve kur kaynaklı bazı ilaçlara erişemiyoruz. Vatandaşlar kadar eczacı ve eczane teknisyenleri olarak bizler de bu durumdan etkileniyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>