İSKENDERUN’DA CUMHURİYET’İN 100. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: YAŞASIN CUMHURİYET

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Yılı İskenderun’da düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Gerçekleştirilen törenler yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İlk tören çelenklerin Atatürk Anıtına sunulması ile başladı. Çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu istiklal marşı hep birlikte coşkuyla okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, şiirler okundu.

Kaymakamlık Binası önünde düzenlenen tebrikat töreninde ise İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek tebrikleri kabul etti.

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Sahil Atatürk Bulvarı üzerinde düzenlenen resmigeçit törenine ise, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel,CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara , Garnizon Komutanı 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, Deniz Üst Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, siyasi parti temsilcileri, askeri ve sivil erkan ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Buradaki törende ilk olarak İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Garnizon Komutanı 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu tören alanında bulunanların bayramını kutladı.

ÖĞRENCİLERDEN 100. YILA ÖZEL GÖSTERİLER

Cumhuriyetin 100. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen resim, şiir, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğrenci grupları tarafından Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak hazırlanan gösteriler sunuldu. Askeri erkân, öğrenci grupları ve kamu kurum ve kuruluşlarının geçit töreni ile program sona erdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>