Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; Çerçikayalı Çocuklarla Beraber

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

6 Şubat deprem felaketinin ardından Hatay’da bulunan vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik yaptığı destek çalışmalarıyla bölge halkının gönlünü fetheden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Belen ilçesinde ilkokul eğitimi alan öğrencilere yönelik yaptığı anlamlı okul yardımları dağıtılmaya başladı.

Bu kapsamda Çerçikaya ilkokulunda öğrencilere çanta ve içlerinde kırtasiye malzemeleri olan hediyeleri takdim eden Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Bir süre öğrencilerle sohbet eden Başkan Gül, çocuklara hediyelerini takdim ettikten sonra mahalle muhtarı Ercan Sıkar ve Öğretmenlerle okulda yapılması talep edilen alanlarda incelemede bulundu.

Proğram sonunda Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı da unutmayan Başkan Gül, öğrencilerle birlikte Başkan Yılmaz’a teşekkür mesajı videosu çektirdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>