Belen Belediyesi 3×3 Tek Pota Basketbol Turnuvası Tamamlandı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Belen belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen tek pota basketbol turnuvası büyük ilgi gördü. Otuz erkek, altı bayan takımın katıldığı turnuva çekişmeli ve dostane bir ortamda gerçekleşti.

Belen Basketbol Konteyner Kentte düzenlene turnuvaya deprem nedeniyle konteynerde kalan vatandaşlarda çekişmeli maçları izleyerek stres attı.

INFAK e.V. Sosyal Yardım İlim ve Dayanışma Derneği ve İlçe Spor Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen turnuvada final maçlarını izleyen Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Erdal Durdu ve Gençlik Spor İlçe Müdürü Resul Yasak program sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.

Kısa bir teşekkür konuşması yapan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise şu ifadelere yer verdi.

“Herkese hayırlı geceler. Gecenin bu saatine kadar ter döktünüz. Turnuvamız çok güzel maçlara ev sahipliği yaptı. Mücadele eden tüm takımlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu projenin fikir babası Özgür Erşan müdürümüze de teşekkür ediyorum. Biz her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Bundan sonra da basketbolcu arkadaşlarımızın talepleri doğrultusunda benzer organizasyonları gerçekleştireceğiz. Ayrıca bugün yanımızda olan Sayın Kaymakamımız; Mahmut Sami Yılmaz beyefendiye ve İlçe Spor Müdürümüz Resul Yasak beyefendiye ve sponsorumuz INFAK e.V. Sosyal Yardım İlim ve Dayanışma Derneği’ne de teşekkürlerimi sunuyor, tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Koordinatörlügünü Belen Belediyesi Muhtar İşleri Müdürü Özgür Erşan’ın yaptığı organizasyona mücadelelerin hakemliğini; Suat YAHYABEYOĞLU, Yılmaz KARPUZ, Ahmet ÖZEL ve Hasan GÜL yaptı.

Müsabakalar sonunda Erkeklerde Yusuf Coşgun, Tuna Coşgun ve Tuna Altındiş adlı sporculardan oluşan “Çaylaklar” Takımı şampiyon olurken, kadınlarda; Göçe ÇAPAR, Çisem HERBALİ, Yaren ANIL adlı sporcuların oluşturduğu “Uğur Koleji 1” takımı şampiyon oldu.

Turnuvada erkekler birincisi olan Çaylaklar takımı ise aldıkları para ödülünü Atatürkçü Düşünce İlköğretim okulunda Basketbol ekipmanları almak üzere bağışladıklarını ifade ederek, takdir topladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>