Emniyet ve Jandarma’dan ‘Özel Harekâtlı’ Denetim

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşların huzur ve güveni için genişletilmiş alan uygulamaları kapsamında gerçekleştirdiği kontrollere özel harekat polisleri de katıldı.

ARAÇLAR DİDİK DİDİK ARANDI
İlçede otuz noktada sabit, 17 noktada motorize ve hareketli olmak üzere şehir genelinde polis kontrol uygulaması yaptı. Çok sayıda polis ekiplerinin yer aldığı denetimlerde, durdurulan araçlar didik didik arandı, şüphelilerin üzeri de arandı. İskenderun genelinde gerçekleştirilen denetim uygulamasına ilçe jandarma ekipleri de destek verdi, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve İlçe Jandarma komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım da polis noktalarına gitti, vatandaşlarla sohbet etti.

UYGULAMALAR DEVAM EDECEK
Denetimlerle ilgili İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, vatandaşların huzur ve güvenliği için güvenlik güçleriyle koordineli bu tür uygulamalar yaptıklarını belirterek “Vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında rahatlıkla yaşayabilmeleri için bundan sonra da bu uygulamalar devam edecek. 24 saat esasına göre görev yapan güvenlik güçleri tür uygulamalarla aynı zamanda aranan şüphelilerin yakalanmasına da ciddi katkı sağlıyor” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>