Belen Belediyesi Tek Pota Basketbol Turnuvası Başlıyor

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Bu yıl ilki düzenlenecek olan Belen Belediyesi 3×3 tek pota basketbol turnuva kayıtları başladı.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi. “Yaşadığımız deprem felaketinin ardından psikolojik anlamda çok fazla etkilenen gençlerimize yönelik 3×3 tek pota basketbol turnuvamızın bu yıl ilkini düzenlemenin çalışması içerisindeyiz.

Belen belediyesi olarak gençlerimizin sosyalleşmesi, enerjilerini atmaları ve mücadele ruhlarının gelişiminde önemli bir rol oynayan ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştıran sporun, yaşamlarına girmeleri adına bu etkinliği düzenliyoruz. Şimdiden turnuvamıza katılacak olan takımlarımıza başarılar diliyor. Çarşamba gününe kadar turnuvaya katılım belgelerini teslim etmelerini, önemle rica ediyorum.

Başvuru Tarihi: 24-30 Ağustos

Turnuva Tarihi: 9-10 Eylül 2023

Yer: Fatih Mahallesi Basketbol Köyü

Ödüller: Erkek Şampiyonu 3000 ₺ , Kadınlar Şampiyonu 3000 ₺

Belen Belediyesi 3×3 tek pota basketbol turnuvası oyun kuralları:

1- Maça başlayacak olan takımı yazı tura atışı ile belirlenir. Tutulmuş top (hava atışı) durumunda top, hücum sırası olan takıma verilir.

2- Takımlar 15+ kadınlar ve 15+ erkekler yaş katagorisinden olmak koşuluyla 3 asil bir yedek (tercihen) oluşur. Takımlar oyun sırasında en az 3 oyuncu ile hazır bulunmalıdır.

3- Oyun süresi 10 dakikadır ve süre bitmeden 16 sayıya ulaşan takım kazanmış olur. Her takımın 1 mola hakkı vardır. Eşitlik durumunda uzatmada 2 sayı yapan ilk takım maçı kazanır.

4- Müsabakalarda FİBA 3*3 basketbol oyun kuralları geçerlidir.

5- Takımlar, takım formalarıyla katılmak zorundadırlar.

Katılım Formunu Bu Link’ten İndirebilirisiniz. https://docs.google.com/document/d/1jo5S_DDA7-XPTiGS1AX5kmTqtG49ME4-/edit?fbclid=IwAR1Xoced4xgj3BkUnXxEWNK5w7CsWlGz3WbV_av4IV2K0ZIo83S3ICPGRTE

Katılım Formu Mail Yükleme Adresi:

ersan7931@hotmail.com

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>