“Hatay İçin İzlenebilecek Yol Haritası Görüşüldü”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İTSO Başkanı Yılmaz, Oda/Borsa STK Temsilcileri ile Birlikte Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

“Hatay İçin İzlenebilecek Yol Haritası Görüşüldü”

Hatay ve çevre ilçelerinde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri 6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem felaketi ve sonrasını değerlendirmek üzere Antakya’da bir araya geldiler.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Oda Borsa ve STK Temsilcilerinin katılımı ile düzenlenen toplantıya katıldı.

STK Temsilcileri, Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu Temsilcileri ile bir araya gelerek, deprem sonrası bölgemizdeki son gelişmeleri değerlendirdiler.

Toplantıda, 6 Şubat tarihinde, bölgemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası işletme sahiplerinin, üyelerin sorunları, çözüm önerileri, bölgemize yapılması düşünülen yatırımlar ve hibeler, şehrin belli sorunları ve çözüm önerileri ile izlenebilecek yol haritası hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>