İskenderun Viyadük Üstünde Kaza

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay’ın İskenderun ilçesinde viyadük üstünde meydana gelen trafik kazasında seyir halindeki bir araçla çarpıştığı belirtilen motosiklet üzerindeki iki kişiden biri hayatını kaybetti, diğeri de ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, kaza Antakya-İskenderun karayolu Deniz Alayı viyadüğü üstünde meydana geldi. Belen istikametinden İskenderun kent merkezi yönüne seyir halindeki sürücüsünün Suriyeli olduğu öğrenilen 31 MA 5194 plakalı motosiklet ile aynı yönde giden bir araç çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet ve üzerindeki iki kişi kontrolsüzce yola savrularak karşı şeride geçti. Motosiklet refüjde durabildi, sürücünün arkasındaki kadın olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsü Suriyeli ise ağır yaralandı. Bölgeden araçla geçmekte olan Acil sağlık görevlisi çift ise ağır yaralı motosiklet sürücüsüne ilk müdahale olarak Ambulans gelene kadar kalp masajı yaptı.

Kaza yerine yetişen sağlık ekipleri de ağır yaralı motosiklet sürücüsünü sedyeye alarak, en yakın hastaneye yetiştirdi.

Vatandaşlar tarafından üzeri kapatılan ceset, cenaze aracının gelmesini beklerken, olay yerinde refüjde kazaya karışan araca ait olduğu henüz belli olmayan tampon parçası ve 31 AJR 92 plaka dikkat çekti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>